19.02.2011

Hvor og når?

På denne tiden neste lørdag har løperne under årets Bislett 12-timers kun "nedoverbakken" igjen. D.v.s. de har mindre enn halvparten av tida igjen  - gratulerer:-)

Mange av løperne har løpt lange løp på Bislett tidligere, mens andre bruker banen som treningsarena på vinteren. Disse finner nok greit fram, men illustrasjonene under er for de som aldri har vært under Bislett stadion tidligere.

Inngangen til stadion finner du ved den grønne A'en på kartet. To etasjer ned og så vil du bli tatt imot og få startnummer og chip. 


Det kan bli bortimot 70 løpere som skal registrere seg før løpet, så vi anbefaler alle å møte opp i god tid slik at ingen blir stående igjen når startskuddet går kl. 09.00.

Kommer du til Bislett med bil så anbefaler vi at du legger inn litt extra god tid da det kan være problemer med å finne parkeringsplasser. Under ser du to forslag til parkering. Husk for all del å legge på nok penger:-)

Alle som skal løpe på Bislett vil i løpet helga få en e-post med endel praktisk informasjon, der også disse punktene vil bli repetert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar