02.01.2011

Bislett 12-timersløp 26. februar - status så langt

Det har tatt sin tid å komme i gang med planleggingen av Bislett 12-timersløp 26. februar, men nå settes alle kluter til og informasjon vil fortløpende komme her.

Løpet vil bli arrangert og starten vil gå kl. 09.00.

Prisen for løpet blir en mellomting av hva startavgiften var på Bislett 24-timer og Romerike 6-timer. Vi tar en sjanse da vi så langt ikke har fått noen sponsorer av noe slag på plass. Prisen for Bislett var 850 kroner, mens Romerike 6-timers kostet 500 kroner. Vi legger oss derfor på en startavgift på 750 kroner, mens startpenger for kondismedlemmer vil være 700 kroner.

Vi regner ikke med å kunne fylle Bislett slik det gjøres ifm 24-timersløpet, men de faste kostnadene er de samme. Utgiftene til f.eks. tidtakingen vil være en betydelig del av startavgiften på et slikt "mellomløp".

Faller alle brikker på plass så burde vi også kunne by på t-skjorter til alle som løper lenger enn 50 km.

Det vil også bli offisielt "100 kilometer" resultat for alle som klarer å løpe så langt i løpet av 12 timer. Det er med andre ord mulig å starte ultrasesongen med å få resultat på både 100 kilometer og 12-timer. Dette er et rent ultraløp så det blir dessverre ikke foretatt noen måling i forhold til maratondistansen.

Skulle det være noen spørsmål så ta kontakt med meg; Geir Frykholm enten via ultrafrykholm@gmail.com eller telefon 9007 4223. Pga jobben kan jeg i perioder av dagen være vanskelig å nå på telefon, men gjør et par forsøk så går det nok bra:-) Jeg er også alltid tilgjengelig for en løpsprat, enten på en felles løpetur eller i Löplabbet i Sandvika hvor jeg er til daglig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar